Daca ai un magazin online, insa nu esti pregatit sa detii propriul depozit, sa urmaresti inventarul produselor si sa dezvolti o infrastructura de livrare a comenzilor catre clienti, atunci dropshipping-ul ar putea fi solutia ideala. Colaborand cu noi, poti vinde produse pe site fara a-ti mai bate capul cu toate costurile aferente depozitarii si transportarii lor.

Dropshipping-ul este o metoda de executie in retail, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializeaza. Atunci cand un client finalizeaza comanda in site, comerciantul o transmite la furnizor, iar furnizorul le livreaza direct la adresa clientului. Astfel, produsele nu se mai opresc in receptia magazinului online, iar comerciantul nu mai este nevoit sa le manevreze inainte de la le trimite mai departe clientului. Acest sistem de vanzare este unul performant cu rezultate concrete pe termen lung. Tu, ca si proprietar de afacere, poti sa te axezi strict pe dropshipping sau poti sa folosesti acest sistem pentru a testa noi idei de produse, fara a face investitii inutile. O multime de branduri din eCommerce au adoptat deja aceasta strategie pentru a-si dezvolta afacerea: testarea unor noi produse, noi piete de desfacere, acoperirea nivelului stocurilor etc.

 

CUM DECURGE TOT PROCESUL DE TIP DROPSHIPPING: 

  • Cauti un furnizor care accepta sa lucreze in sistem dropshipping – adica noi si ne trimiti un email cu datele mentionate mai jos.
  • Alegi produsele pe care vrei sa le pui la vanzare.
  • Listezi produsele in site-ul propriu.
  • Clientul face o comanda si plateste (sau poate face plata ramburs), datele personale fiind inregistrate in baza magazinului tau.
  • Tu ne transmiti comanda si platesti pretul preferential de dropshipping.
  • Noi expediaza produsele clientului, cu datele de identificare ale magazinului tau.

 

CUM PUTEM COLABORA:

Este important sa stii ca toate categoriil de produse pe care le gasesti la noi pe site sunt disponibile si in sistem dropshipping. Inca de la inceput, iti punem la dispozitie un feed de date si preturi preferentiale pentru a-ti sincroniza site-ul cu stocul nostru. Atunci cand ai una sau mai multe comenzi de la clientii tai, ne trimiti un email cu produsele dorite pentru a beneficia de pretul redus de dropshipping, nu de cel afisat la noi pe site.

O parte dintre produse sunt importate din in afara tarii, cu un termen maxim de livrare catre client de 10 zile lucratoare, dar avem si un depozit in Romania de unde trimitem comenzile in 24h.

 

DORESTI SA FII RESELLER / REVANZATOR?

Trimite un mail la adresa [email protected] care sa contina urmatoarele informatii:

  • numele firmei tale;
  • adresa site-ului unde doresti sa vinzi produsele noastre;
  • categoria/categoriile de produse care te intereseaza;
  • vanzari zilnice estimate.